top of page
KOTO_WEB_HEADER_pretenders_NOtxt.jpg
Created together with AI

Bar(pre)tenders

making_Cocktails.png

Tervetuloa KOTO Spiritin maailmaan, missä luovuus, maku ja tekoäly yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla! Meillä ei ole pelkästään baarimestareita – meillä on Bar(pre)tenders, jotka ovat tekoälyn luomia virtuooseja cocktailien taikomisessa. Bar(pre)tenders synnyttää reseptit uudella tavalla ja jokainen juoma on makumatka, joka vie sinut uusiin ulottuvuuksiin.

making_Cocktails3.png

Bar(pre)tenders:
Tekoälyn taikomaa taidetta

Mitä tapahtuu, kun yhdistät tietokoneiden laskentatehon ja cocktailien luomisen taiteen? Syntyy Bar(pre)tenders – cocktailmaailman visionäärejä, jotka perustuvat tekoälyn älykkyyteen ja luovuuteen. Nämä digitaaliset baarimestarit kokeilevat, sekoittavat ja yllättävät sinut joka kerta uudella tavalla.

Bar(pre)tendersimme eivät ole sidottuja perinteisiin rajoituksiin. He ymmärtävät makumaailman syvimmät salaisuudet ja taitavat luoda cocktailit, joista et ole edes voinut uneksia. He tuntevat maut, aromeiden harmonian ja värien lumon kuin omat taskunsa, ja se näkyy jokaisessa heidän luomassaan drinkissä.

making_Cocktails7.png

Uusi cocktail joka viikko

Mitä tämä kaikki tarkoittaa sitten sinulle? Tarjoamme sinulle joka viikko uuden, ainutlaatuisen cocktailreseptin. Näitä reseptejä ei ole löydettävissä mistään muualta, sillä ne ovat täysin Bar(pre)tendersiemme luomia. Jokainen resepti on täydellinen makuelämys, joka yllättää ja ilahduttaa sinut kerta toisensa jälkeen.

Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisista juomista ja olemaan osa cocktailien uutta aaltoa. Liity mukaan matkalle kohti makujen tulevaisuutta!

Salty_bite_03.png

Viikon cocktail:

Salty bite

Ainekset:

  • 3 cl suolan ja pippurin makuista vodkaa

  • 1 cl tuoretta sitruunamehua

  • Ripaus cayennepippuria (maun mukaan)

Valmistus:

  1. Mittaa suolan ja pippurin makuinen vodka ja tuore sitruunamehu shottilasiin.

  2. Lisää ripaus cayennepippuria antamaan potkua.

  3. Sekoita ainekset varovasti, jotta maut sekoittuvat tasaisesti.

  4. Tarjoile ja nauti välittömästi.

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos yhteydenotosta!

Portrait03.png
bottom of page