top of page
KOTO Dark barrel

KOTO
DARK

Tervetuloa
KOTO Dark -maailmaan

Ainutlaatuiseen viskielämykseen, joka on täynnä makuelämyksiä ja perinnettä. KOTO Dark ei ole vain viski, se on tarina, joka on syntynyt rakkaudesta viskin valmistukseen ja suomalaiseen perintöön. Tutustu alla oleviin tietoihin ja hanki oma tynnyriosuutesi ennen kuin tilaisuus katoaa!

tynnyri_03.jpg

KOTO Single Malt valmistetaan laadukkaasta ohramaltaasta, joka antaa sille pehmeän ja moniulotteisen maun. Viski kypsytetään vähintään 3 vuoden ajan New American Oak -tammitynnyrissä. Tämä aika antaa viskille sen syvän ja rikkaan maun, joka tekee siitä erityisen nautinnollisen.

Laatikko03.jpg

Tynnyriosuudet:

Nyt sinulla on mahdollisuus olla osa KOTO Single Malt -viskin tarinaa hankkimalla oman osuutesi tynnyrin sisältöön. Jokainen osuus vastaa 6 valmista 500 ml pulloa, jotka toimitetaan sinulle tyylikkäissä lahjapakkauksissa. Näin voit nauttia viskistä itse ja jakaa sitä ystäviesi kanssa.

 

Yhden pullon ostohinta tynnyriosuudessa on 50 €, mikä kattaa osto-oikeuden pulloon. Tämän lisäksi tulee maksaa viskin valmistuttua Alkolle menevät maksut, pullotus, pakkaus ja rahti jotka ovat noin 50 € per pullo. Kokonaishinta koko tilaukselle on noin 600 €/osuus.

tynnyri_04_big.jpg

Oma Viski - Oma Tarinasi:

KOTO Single Malt ei ole vain juoma, se on mahdollisuus olla osa viskinvalmistuksen perinnettä ja oman tarinan luomista. Osta tynnyriosuus ja koe, miten viski kypsyy ja kehittyy ajan myötä. Anna ystävillesi lahjaksi ainutlaatuinen makuelämys, joka on tehty rakkaudella ja käsityönä.

 

Tee päätös nyt ja liity KOTO Dark -perheeseen. Tervetuloa mukaan tähän makumatkalle, joka yhdistää perinteen ja intohimon viskinvalmistukseen. Tilaa oma tynnyriosuutesi ja omista palanen suomalaista viskiperinnettä!

KOTO Dark in glass

Dark Tasting:

Hankkiessasi oman tynnyriosuutesi KOTO Single Malt -viskistä, saat myös eksklusiivisen mahdollisuuden osallistua vuosittain järjestettävään tasting-tilaisuuteen. Tämä tilaisuus on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea viskin kypsymisen matka läheltä. Pääset maistamaan viskin kehittymistä ja nauttimaan sen monista vivahteista.

 

Tasting on tilaisuus, joka yhdistää viskin ystäviä ja tarjoaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia viskin valmistuksesta ja sen mausta. Se on myös loistava tilaisuus tavata muita viskin harrastajia ja vaihtaa ajatuksia.

 

Liittymällä KOTO Dark -perheeseen saat nämä ainutlaatuiset edut, jotka tekevät viskin nauttimisesta entistäkin palkitsevampaa. Tilaa tynnyriosuutesi jo tänään ja valmistaudu maistamaan viskin kypsymisen taikaa vuosittaisissa tasting-tilaisuuksissamme.

KYSY LISÄÄ

Miika

Master distiller

miika@kotospirits.com

+358 44 2824787

KOTO_MIIKA_Henkilokuva_WEB.jpg
bottom of page